Sofía Vergara szerelmes üzenettel ünnepelt

Sofía Vergara, Joe Manganiello
Vágólapra másolva!
A napokban volt egy éve, hogy első házassági évfordulóját ünnepelte Sofía Vergara, a Modern család bombázója és szintén színész szerelme, Joe Manganiello. A jeles alkalomból a színésznő egy csodás képet osztott meg, amihez romantikus szavakat is mellékelt.
Vágólapra másolva!

Szeretlek. Sosem felejtem el azt arcot, amit ebben a pillanatban vágtál" – írta Vergara a kép mellé, amin Manganiello az esküvőjükön látható, vélhetően éppen akkor, amikor kimondta az igent.

A kolumbiai születésű sztár és a Magic Mike-filmekből, illetve a True Blood – Inni és élni hagyni című sorozatból ismert szívtipró 2014 júliusában kezdtek randizni.

Happy First Anniversary love of my life nothing compares to you.te amo.#thebreakerspalmbeach.I will never forget that face

Sofia Vergara (@sofiavergara) által közzétett fénykép,

A színész még abban az évben megkérte szerelme kezét, méghozzá igen romantikus körülmények között: karácsonykor, egy vakáció alkalmával, Vergara anyanyelvén, azaz spanyolul.

A nagyszabású, latin-amerikai esküvőre közel egy évet kellett várni: 2015. november 22-én került rá sor a floridai Palm Beachen – és a jelek szerint a szerelem azóta sem múlik a házaspár tagjai között.