Jennifer Aniston a Jóbarátok-folytatásról beszélt

Jennifer Aniston, Gólyák premier
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston egy interjúban nemcsak új filmjéről beszélt, de arról is, mit gondol egy napjainkban játszódó Jóbarátok-folytatásról. Nos, egyáltalán nem tartja jó ötletnek.
Vágólapra másolva!

Idén februárban minden Jóbarátok-rajongó szíve egyszerre dobbant, amikor a James Burrows tévés rendező tiszteletére tartott gálaműsorban tizenkét év után ismét együtt láthatták kedvenceiket (Matthew Perry kivételével, mivel ő sajnos nem ért rá).

Forrás: NBC

Azóta bemutatták a Szívek szállodája folytatását, a Gilmore Girls: A Year in the Life-ot, és bejelentették azt is, hogy új részek készülnek a Will és Grace-ből. Természetes hát, hogy egy nemrég vele készült interjúban új filmje, a Hivatali karácsony mellett arról is kérdezték Jennifer Anistont, nem támad-e fel a Jóbarátok is.

A sztár szerint azonban egy most készülő folytatás felesleges lenne – mindezért pedig a közösségi médiát okolja.

Úgy értem, ma már ezek az idők nosztalgikusnak számítanak. Szerintem az emberek azért éreznek még mindig vonzalmat iránta, mert akkor még nem bújta mindenki a mobilját. Nem csekkoltuk folyton a Facebookot vagy az Instagramot, hanem együtt ültünk egy kávézóban és beszélgettünk. De ez már elveszett" – szögezte le a negyvenhét éves színésznő.

Anistont tehát sorozatban a közeljövőben biztos nem láthatjuk, de december 8-án a magyar mozik is bemutatják Hivatali karácsony című vígjátékát, jövőre pedig egy The Yellow Birds című háborús drámában lesz látható.