Saját főzőműsort forgat A konyhafőnök győztese

konyhafőnök
Vágólapra másolva!
A konyhafőnök harmadik szériájának győztese, Orbán Ági, új projektbe kezdett, saját főzőműsort forgat, és szívesen visszatérne a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Két rész már elkészült és folyamatosan dolgozik az új videókon a stáb, hamarosan elérhető lesz online az Orbán Ági konyhája című sorozat.

"Még nem kaptam ajánlatot, hogy készítsek saját tévéműsort, de nekiálltunk a forgatásnak és napokon belül elkezdjük közzétenni a videókat online. Régóta terveztem ilyen műsort, most jött el az ideje, hogy kerestem olyan ismerőst, aki a szakmában dolgozik és hozott magával profi stábot. Művészeti iskolába jártam, egyik osztálytársam elismert filmes lett, ő segít az elindulásban."

A konyhafőnök harmadik szériáját megnyerte Forrás: RTL Klub

Saját konyháját alakították át szponzori segítséggel, itt készülnek az ételek. "Otthonosan tudok mozogni, hisz ismerem a konyhámat, ez nagy segítség. Kéthetente teszünk közzé egy videót, minden adásban egy-egy étel készül majd. Minden háziasszony szembesül azzal a problémával, hogy mi a fenét főzzön már megint, az ilyen esetekre adok gyors, egyszerű tippeket néhány percben. Nagy szívügyem, ahogy a nagymamától anno megtanultam, hogy nem dobunk ki semmilyen ételt, így sok olyan is készül majd, amiben maradékokat használok fel" - mesélte az Origónak.

Pár percnél nem kell több

Tapasztalatait adja át, saját recepteket mutat be a nézőknek. "Beszélni és főzni nem könnyű egyszerre, ösztönösen csináltam, de

hányszor szóljak a kamerába. Több gasztroműsort nézek a tévében, én is azt szeretem, ami csak pár perces, ennél több ideje nincs manapság az embereknek."

A konyhafőnök-nek köszönhetően van rajongótábora a közösségi oldalon, így nem a nulláról kell indulnia. "Segítség, hogy már ismerik az arcomat, többen követik a blogomat is, ahol szintén recepteket osztok meg. Előfordul, hogy privát üzenetben kérnek konyhai segítséget, a videókba is szeretném bevonni a nézőket, szeretnék majd idővel vendégeket is hívni a műsorba."