Mintha nem láttak volna tanyát, úgy nézik a Farmot

a farm
Vágólapra másolva!
A múlt hét legnézettebb hazai tévéműsora a Farm volt, az első héten rákaptak a tévézők.
Vágólapra másolva!

Az év 12. hetének legnézettebb műsora a Farm volt, 1 millió 144 ezer tévézővel. Az RTL Híradó, a Barátok közt követik, a TV2-féle Tények az ötödik a listán, legjobb eredménye 775 ezer tévéző.

A hét legnézettebb heti sorozata a Szulejmán volt, a filmek közül a Karib-tenger kalózait nézték meg a legtöbben, 711 ezren. A Jóban Rosszban közel 640 ezres táborral bír a TV2-n (sokan meg a Super TV2-n nézik), a magyar-horvát futballmeccset pedig majdnem 600 ezren választották. Ez felkészülési találkozó volt, az Eb-meccsek ennél több nézőre számíthatnak.

Forrás: Origo - Nielsen

Teljes lakosságban az RTL Klub nyerte a hetet, 13,7 százalékkal, a TV2 kerek 10 százalékot jegyzett. A Duna TV a harmadik, az M1 pedig a Cool csatornával holtversenyben a negyedik. 18-49-ben, kereskedelmi célcsoportban 14,6 százalékkal nyert az RTL Klub, a TV2 a fiataloknál csak 6,9-et ért el a Nielsen mérése szerint. Nyomában a Film+, a Cool és a Viasat3 található.

Forrás: Origo - Nielsen

Még egy szombat esti grafikont mutatunk, ami talán azért érdekes, mert ekkor volt az első kiesés a Farmból. Mint látható, az RTL Klub nyerte az estét, a TV2 este fél 11-kor kezdte szorongatni a piacvezetőt.

Forrás: Origo - Nielsen