A nagy hiányzó is visszatér a Szívek szállodájába

Mindenki elfogadja a Netflix gázsiját
Vágólapra másolva!
Készül a Szívek szállodája folytatása, és utolsónként a Sookie-t játszó Melissa McCarthy is bejelentette, hogy visszatér.
Vágólapra másolva!

Mint azt megírtuk, a régi szereplők közül gyakorlatilag mindenki aláírt a Szívek szállodája folytatására, arról azonban ment egy ideig a találgatás, hogy az időközben óriási sztárrá vált Melissa McCarthy filmes munkái miatt ráér-e majd egykori karaktere, Sookie feltámasztására.

Most kiderült, hogy igen, az ew.com-nak azt nyilatkozta, hogy nagyon büszke a sorozatra, remek karaktereket írtak bele, és várja, hogy a lányai nagyobbak legyenek, hogy elkezdhessék nézni a szériát.

Mindenki elfogadja a Netflix gázsiját

Sokáig úgy tűnt, McCarthyt nem is hívta senki, legalábbis is Twitter-oldalán így válaszolt egy rajongónak, aki arra kérte, hogy térjen vissza a sorozatba: "Kösz a meghívást, de sajnos senki nem kért engem vagy Sookie-t, hogy visszatérjen Stars Hollow-ba. A legjobbakat kívánom nekik!" - írta.

A Szívek szállodája alkotója, Amy Sherman-Palladino később úgy nyilatkozott, hogy tisztában van azzal, hogy a színésznő milyen rettentően elfoglalt, de a maga részéről annak is örülne, ha csak beugrana. „Ha ez sem jönne össze, a rajongóknak mindenképp megmagyarázzák valahogy Sookie távollétét" – mondta pár hete, de nem kell a magyarázat, hiszen feltűnik a karaktere.

Időközben az is kiderült, hogy Lorelai Gilmore remek formában van: itt vannak az első képek az új Szívek szállodájából!