Rögtön két évad jöhet az új Twin Peaksből

Kyle MacLachlan Twin Peaks
Vágólapra másolva!
140 napig forgatják az új Twin Peaks-et, iparági források szerint két évadra elegendő anyagot vesznek fel.
Vágólapra másolva!

Úgy tűnik, két évad is jöhet a 2017-ben képernyőre kerülő Twin Peaks-ből, legalábbis erről írt a Twitterre a Go For Locations, amely eddig korrekt információkat adott a produkcióról. Más kérdés, hogy az ominózus bejegyzést azóta eltávolították, nem tudni, mi okból.

Forrás: Welcome To Twin Peaks

A kimondottan a sorozattal foglalkozó honlap, a Welcome To Twin Peaks készített egy screenshotot, amelyen ez olvasható: "A Twin Peaks befejezi az első 2 évadjának forgatását egy stúdióban itt, Los Angelesben a következő hetekben. Igen – az első 2 szezont."

Korábban úgy lehetett tudni, hogy 18 rész készül frissen, ez akár két kilencrészes évadot is jelenthet. A színészek közül Kyle MacLachlan az egyetlen biztos visszatérő, egyedül róla jelentették be hivatalosan, hogy megismétli Cooper ügynök szerepét, de várhatóan Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer és Sheryl Lee is újra munkába állt.

Kyle MacLachlan biztosan visszatér Forrás: ABC

Új nevek is lesznek, Jennifer Jason Leigh, Robert Knepper, Amanda Seyfried, Ashley Judd, Laura Dern, Naomi Watts és Tom Sizemore is csatlakozott a csapathoz.