Imádták a nézők a ketrecbe zárt, üvöltő Schobert Norbit

Remekül rajtolt a show
Vágólapra másolva!
A hétköznap estékkel nem tud mit kezdeni a TV2, ott az RTL Klub uralkodik, de a Kismenőkkel és a Nagy Duettel jelezte a csatorna, hogy még képes egymilliónál több nézőt is leültetni a képernyő elé.
Vágólapra másolva!

Mint két falat kenyér, úgy kellett már a szombat és vasárnap esti siker a TV2-nek, amely idén csak a „futottak még" kategóriában mozgott a nézettségi listákon, olyan erős volt az RTL Klubos fölény. Az RTL rendületlenül erős hétköznap estéken, a Híradó, Farm, Éjjel-nappal Budapest és Barátok közt alkotta kvartett ellen nem sok sikert ért el a TV2-csoport, de

a Kismenők és a Nagy Duett premierje igen jól sikerült,

a számokat nézve: előbbi a második, utóbbi a legnézettebb műsor volt a magyar tévéken a múlt héten, és mellettük csak a hagyományosan jól teljesítő Barátok közt tudott legalább egymilliós tábort felmutatni.

Remekül rajtolt a show Forrás: TV2

864 ezres volt a legnézettebb RTL Híradó, a Tények 691 ezret tudott legjobb estéjén. A Farm tisztességes, 760 ezres eredményt jegyezhetett fel, a Szulejmán pedig továbbra is a magyarok kedvenc heti sorozata. A Duna TV-n a legnézettebb műsor a Maradj talpon volt, bő 500 ezres tábora van egy jobb estén. A Gyertek át szombat este teljes lakosságban csak 19. a listán, célcsoportban 15., ennél már volt feljebb több ízben.

Forrás: Origo / Nielsen

Mint látható, a szombati Tények még kikapott az RTL Híradótól, de utána robbantott a TV2. A Kismenőket szerette a néző, nem volt elkapcsolás, végig magasan maradt a közönségarány, csak a reklám alatt hűtlenkedtek a tévézők.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

Nagyon régen nézgetettek a Róna utcában ilyen grafikont, mint az alábbi. Világosan látszik, hogy a TV2 vasárnap esti show-ja vígan nyerte műsorsávját, nagyon sokan voltak kiváncsiak az első adásra, hogy megnézzék, milyen hamisan énekel egy-egy celeb vagy híres ember.

Forrás: Origo / Nielsen Közönségmérés

18-49-es korosztály

18-49-ben is a Nagy Duett nyerte a hetet, de már nem akkora fölénnyel, mint teljes lakosságban – de a 26,4 százalékos közönségarány remek teljesítmény. A műsorról itt írtunk, és helyben szavazhat is.

A reklámozóknak kedves célcsoportban a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest is megelőzte a Kismenőket, azaz a gyerekes tehetségkutatót sok ötven éves kor fölötti tévéző nézi.

A 18-49-es korosztályban a Karib-tenger kalózai 4. része volt a legnézettebb film a múlt héten, a heti sorozatok közt pedig a Mentalista nyert.