Egy nap alatt újabb négy ember távozott a TV2-től

Kárász Róbert
Vágólapra másolva!
Kárász Róbertet menesztették a TV2-től, tudta meg az Origo. Dudás Ádám, Zöldhegyi Katalin és Horváth Csaba sem dolgozik már a csatornánál.
Vágólapra másolva!

Többek között Kárász Róbert is távozik a TV2-től, értesült róla az Origo. A műsorvezetőt és a TV2-t is kerestük, előbbitől ezt kaptuk sms-ben:

Egy nagyon lelkes és profi csapat vett körül, akik mindig segítették a munkámat!”

A felmondás azonnali: „A mai nap volt az utolsó! Áprilisban még be voltam osztva, igaz, már csak egy hétre, de a mai nappal született döntés a közös felmondásról” – írta.

A TV2-től egyelőre nem kaptunk hivatalos választ.

Kárász Róbert Forrás: TV2

Közben Kárász Facebook-oldalára is kikerült a hír: „A mai nappal lezárult egy korszakom a TV2-nél! 2008. szeptember 1-jén kezdődött! Iszonyatosan jó csapattal dolgoztam a Mokkában! Erre fogok gondolni! Végezetül egy idézet Jókai Annától: »talán igazuk van az optimistáknak, minden rossz szülhet valami jót«” – posztolta.

Kárász a Mokka műsorvezetője volt Demcsák Zsuzsa mellett, korábban a Magyar Rádiónál, a Magyar Televízióban és az RTL Klubon is megfordult.

Dudás Ádám, Zöldhegyi Katalin, Horváth Csaba sem dolgozik már

Időközben kiderült, hogy Dudás Ádám, a Tények reggel műsorvezetője és az 1997 óta a csatornánál dolgozó külpolitikai újságíró, Zöldhegyi Katalin sem dolgozik tovább a TV2-nél.

Dudás Ádám Forrás: TV2

Dudás Ádám így írt a Facebook-oldalán: „Majdnem 19 év – ennyit töltöttem a TV2-nél. Ennyi egy házasság életében is rengeteg. Sok-sok minden változott (a logó legalább négyszer), én maradtam a régi. Köszönöm az elmúlt éveket azoknak, akikkel minőségi munkát végezhettem, és akik mindeközben a barátaim lettek. Még találkozunk! Ádám”.

Másfél órával az adás előtt állították fel a Tények felelős szerkesztőjét, Horváth Csabát.