Előkerült Mogács Dániel rosszabbik énje

Mogács Dániel
Vágólapra másolva!
Mi a köze a fizikának a zsírleszíváshoz? Többek között erre a kérdésre is választ kapunk Mogács Dániel cinikus standup estjében, mely péntek este kerül a Comedy Central képernyőjére. A humorista előhúzza ingujjából alteregóját, Dr. Mogácsot, hogy szembesítse közönségét a társadalom tagjait igába hajtó, legális agymosással.
Vágólapra másolva!

A standupos önálló estjén többek között arra a kérdésre is választ kaphatunk, hogy ha amúgy is "csak 6%-át használjuk az agyunknak, akkor meg már minek" használjuk azt egyáltalán. Teszi mindezt teremtménye, a globális fogyasztói társadalmat működtető Dr. Mogács bőrébe bújva, akit a pénz motivál és csak saját magának akar jót.

Népbutító kampányának célja a totális agymosás,

hiszen a "barom-méter" is alátámasztotta: túl sok az intelligens gondolkodó ember a közösségben. Pedig ahogy a doktor is megmondja: ezt "nem szégyellni kell, hanem tenni ellene".

Forrás: Nanasi Pal

Erre pedig az egyik legjobb eszköz a mobiltelefon. "Nagyon fontos szerszám, a saját kis világodba bele tudsz menni, nézegeted. Ne zavarjon, hogy olyan vagy, mint az esőember és hogy két napja nem gördült fölfele a szemed. Ne zavarjon téged, nyugodtan húzogassad csak, addig se bántasz senkit. Teljesen normális a mai világban, hogy elutazol a Tádzs Mahalhoz és csak otthon nézed meg" - mondja Mogács. Nagyinterjút is készítettünk vele, itt olvashatja.

Mogács Dániel: Dr. Mogács országos népbutító kampány című előadása pénteken 21.00-kor.