Buda Marci üzent a Petőfi rádió hallgatóinak

Buda Marci
Vágólapra másolva!
A Petőfi rádió hallgatóinak egy része csalódott a műsorvezetők cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket - a volt műsorvezető közösségi oldalán üzent.
Vágólapra másolva!

Május 30-án reggel debütált Peller Mariann, Harsányi Levente és Szakál Miki a Petőfi rádióban, Buda Marci pedig féléves szünetre megy, el is köszönt a hallgatóktól. A rádiót ért változások miatt sorra gyűlnek a panaszok a közösségi oldalon, és petíciót is indítottak kedvenc műsoraikért - a volt műsorvezető közösségi oldalán üzent, ilyen nagy megmozdulásra nem számított.

Forrás: Buda Márton

"Jelentem, jól vagyok! Őszintén nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyien szerettek! Rengeteget jelent nekem, ezért gondoltam, már új hajjal köszönöm meg ezt! Petőfi Népe! Ezer köszi" - írta legújabb fényképe mellé, a poszt alatt pedig sorra gyűlnek az elégedetlenkedő kommentek.

A rádió hivatalos oldala is tele van panaszkodó, illetve felháborodott kommentekkel, erről itt olvashat hosszabban.

Pető Zoltán, a rádió főszerkesztője korábban az Origónak elmondta, hogy ideje volt struktúrát, szlogent és műsorvezetőket váltani. "Nekünk az a feladatunk, hogy a magyar zene legnagyobb színpada legyünk, de közben progresszivitást mutassunk, egyediek legyünk, és hozzánk hasonlítsanak majd más adókat, ahogyan az szokott is történni. A felfrissítés mellett amit feltétlenül kiemelnék, az a magyar zene: mindig is jó kapcsolatunk volt a hazai könnyűzenei szcénával, a zenészekkel, az előadókkal, és ez a jövőben még hangsúlyosabb lesz" - nyilatkozta.