Winona Ryder kétségbeesetten keresi a fiát

Winona Ryder, Stranger Things
Vágólapra másolva!
Itt a nyár, de a sorozatok világában nincs megállás! Július 15-én debütál világszerte a Netflix legújabb sorozata, a Stranger Things, amiben a kétgyermekes anyát alakító Winona Ryder kutat eltűnt fia után egy álmos amerikai kisvárosban, ahol egyre furcsább dolgok történnek.
Vágólapra másolva!

Tegnap még arról számoltunk be, hogy július 1-jén visszatér a Netflix nagyszabású kosztümös sorozata, a Marco Polo, de azoknak is van egy jó hírünk, akik inkább a misztikus/sci-fi tematikájú szériákra buknak, hiszen megérkezett a Stranger Things első előzetese, ami egy kellően érdekes, a 80-as években játszódó történettel kecsegtet.

A közel két és fél perces kedvcsináló tökéletesen felvázolja az alaphelyzetet: adott egy nyugodt kisváros, Hawkins, ahol szinte soha semmi nem történik, legalábbis addig, míg az ifjú Willnek nyoma nem vész – innentől viszont igencsak felpörögnek az események. Édesanyja (Winona Ryder) kétségbeesetten keresi fiát, a semmiből előkerül egy különös, tetovált kislány, a fényforrások folyton megbolondulnak, ijesztő védőruhás alakok tűnnek fel, és a kezdetben szkeptikus seriff (David Harbour) fejében is megfordul, hogy Will talán valami olyasmit látott, amit nem lett volna szabad.

Joyce (Winona Ryder) már az elejétől sejti, hogy a fia valami nagy bajba keveredett Forrás: Curtis Baker/Netflix

Hogy pontosan mi történik Hawkinsban, az július 15-én derül ki, ekkor érkezik ugyanis a Stranger Things első évadja a Netflixre, az összes rész egyszerre, így ismét lesz mit darálni a nyári estéken.