Együtt csábítanak kedvenc csajaink a kilencvenes évekből

Alicia Silverstone, Mena Suvari
A két szépség 2004-ben
Vágólapra másolva!
Mena Suvari is szerepet kapott abban a pilotban, amit a TV Land nevű kábelcsatorna rendelt be, Alicia Silverstone főszereplésével. Ha minden jól megy, az American Womanből akár vígjátékszéria is lehet.
Vágólapra másolva!

A produkció a The Real Housewives of Beverly Hills című reality sorozat sztárja, a színésznőként is tevékenykedő Kyle Richards élettörténetén alapul, és a hetvenes évek szexuális forradalma és a feminizmus előretörése idején játszódik.

A két szépség 2004-ben Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A sztori középpontjában egy Bonnie Nolan nevű negyvenes nő áll (őt játssza Silverstone), aki csodás otthonnal és két gyönyörű kislánnyal büszkélkedhet. Házassága széthullása után azonban Bonnie a korabeli idők megoldhatatlan egyenletévé válik, azaz olyan egyedülálló anyává, akinek esélye sincs anyagilag gondoskodni magáról és gyermekeiről.

Mena Suvari (Amerikai szépség, Amerikai pite) formálja majd meg Bonnie egyik legközelebbi barátját, Kathleent, aki áhítja a szerelmet és a házasságot, ám ennek útjában áll, hogy olyan üresfejű playboyokkal múlatja az időt, akik csak a pénzéért és a külseje miatt vannak vele.

Mena Suvari és Alicia Silverstone Szép még lehetsz című közös filmjük 2005-ös premierjén Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A pilotot az a John Riggi írja, akit A stúdió forgatókönyvírójaként ismerhetünk, az executive producerek között pedig ott találjuk John Wellst, a Vészhelyzet, a Harmadik műszak, Az elnök emberei és a Shameless – Szégyentelenek producerét is. A Spinédzserek sztárja és Suvari között egyébként nem ez lesz az első együttműködés, hiszen közösen szerepeltek a Szép még lehetsz című 2005-ös Queen Latifah-vígjátékban.