Bochkor Gábor drukkol a Class FM-nek

Bochkor Sebestyén
Vágólapra másolva!
Bochkor Gábor nem örült a hírnek, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg a Class FM frekvenciaengedélyét, ami azt is jelenti, hogy veszélybe került Sebestyén Balázsék Morning Show-ja is.
Vágólapra másolva!

"Nagyon sajnálnám, ha nem lenne Morning Show. Méltatlan helyzet lenne. Pályám során Balázs volt és jelenleg is ő az egyetlen igazi konkurenciám, és szeretném, ha ez így is maradna. Ha úgy alakul, hogy tényleg nem működhet tovább a Class FM, így a reggeli műsora sem, akkor nagyon remélem, hogy az csak egy ideiglenes állapot lesz" - mondta el a Borsnak Bochkor Gábor.

Bochkor Gábor drukkol Sebestyén Balázséknak Forrás: Morning Show

Megpályáztatják a Class FM frekvenciáját

Idén novemberben lejár a Class FM 2009-től 2016-ig szóló médiaszolgáltatási jogosultsága, ezért a Médiatanács új, országos kereskedelmi rádiós frekvenciaterv kidolgozására kérte fel az NMHH hivatalát. A Class FM szolgáltatója a törvényi előírás szerint időben kérte az új szerződés megkötését a lejáró jogosultságra.

A Médiatanács a médiaszolgáltatási jogosultságok megújítása során belátása szerint dönthet arról, hogy kíván-e élni a rendelkezési jogával, tehát hasznosítja-e a médiaszolgáltatási lehetőséget, és ha igen, akkor pályázati eljárást folytat-e le, vagy változatlan feltételekkel megújítja a korábbi médiaszolgáltatási jogosultságot.

A törvény alapján a kérelmet a Médiatanács a jogszabályok biztosította hatáskörében mérlegelése szerint bírálja el, és jelen esetben a kérelemnek nem adott helyt - erről hosszabban itt olvashat.