Nézze meg, miként hódítjuk meg a Marsot!

Mars - Utunk a vörös bolygóra
Official crew photo of Daedalus, taken 6 May 2033. The Mars Mission Corporation in conjunction with the International Mars Science Foundation successfully launched Daedalus on 9 May 2033, beginning Earth’s first crewed mission to Mars. Front row L to R: Astronauts Amelie Durand (Clementine Poidatz), Ben Sawyer (Ben Cotton), Marta Kamen (Anamaria Marinca). Back Row L to R: Astronauts Robert Foucault (Sammi Rotibi), Hana Seung (Jihae Kim). Not Pictured: Astronaut Javier Delgado (Alberto Ammann). (Photo credit: National Geographic Channel)
Vágólapra másolva!
Itt az első előzetes a National Geographic Channel részben Magyarországon forgatott sorozatához, a MARS-hoz.
Vágólapra másolva!

A National Geographic Channel kiadta az első előzetest a MARS – Utunk a vörös bolygóra című sorozathoz, amely a 2033-as emberes Mars-missziót mutatja be.

Az Egy csodálatos elme Oscar-díjas producerpárosa, Ron Howard és Brian Grazer által készített széria jó része a jövőben játszódik, dramatizálva mutatja be a majdani küldetést, miközben tudósok, mérnökök, szakértők is beszélnek az expedícióról. Íme, az előzetes:

A szériát a világ 171 országában egyszerre tervezi bemutatni a National Geographic Channel, többek között Magyarországra is novemberben érkezik.

A sorozat egy részét egyébként nálunk forgatták, készültek felvételek a Magyar Rádió épületében, a Planetáriumban, a Gödöllői Egyetemen, a Bálnában és a Budaörsi repülőtéren, az űrhajós jeleneteket pedig a lapunktól független Origo Filmstúdióban vették fel.