Kiakadtak a lakók az új Star Academy-énekes miatt

Kelemen Laci, Star Academy
Vágólapra másolva!
A nézők péntek estig szavazhattak arról, hogy a beköltözőshow-kból kiesett négy énekes közül ki kapjon még egy esélyt a TV2 új tehetségkutatójában. A Star Academy-házba Kelemen Laci költözhetett, aki a szavazás lezárta után azt mondta az Origónak, hogy úgy érzi, mindenkinek jön eggyel, és oda fogja tenni magát.
Vágólapra másolva!

A voksok 46,06%-át Kelemen Laci gyűjtötte be, így ő költözhetett be a Star Academy-be, érkezéséről a lakók nem is tudtak, majd a hétfő esti összefoglalóban derül ki, hogy mennyire nem örültek neki. Barbi teljesen kiakadt Laci beköltözése miatt, szerinte nem fair, hogy egy héttel a rajt után beköltözhet, főleg azok után, hogy az első körben milyen kevés szavazatot kapott a nézőktől.

Az új énekes bizonyítana

„Óriási tisztelettel vagyok a zsűri felé, mindannyian olyan emberek, akik nagyon sok mindent elértek, akik mögött komoly munka és teljesítmény van. Nagyon boldog vagyok, hogy kaptam egy második esélyt a nézőktől.

Nagyon nem szeretnék az első hetekben kiesni, élvezni szeretném, hogy itt vagyok” – mondta az Origónak.

Kelemen Laci kapott még egy esélyt Forrás: TV2

Az énekes egy dolgot bánt meg nagyon az életében, erről is mesélt: „Nagyon szerettem volna olimpiai bajnok súlyemelő lenni, de nem voltam elég elszánt, hogy ezzel komolyabban foglalkozzak.”

Úgy érzi, elsőre azért nem sikerült bejutnia az akadémiára, mert túl akart teljesíteni, mindenáron meg akarta mutatni, hogy mennyire szuper énekes, sokkal jobban járt volna, ha csak felkészül, és lazán előadja a dalát. Kelemen Laciról korábban megtudtuk, hogy szereti, ha kedvesen, de őszintén mondanak róla véleményt – ha valaki kritizálja, akkor dacos lesz. Úgy érzi, mindene megvan, amire az életben szüksége van, egyetlen negatív tulajdonsága, hogy van egy tömött foga, és saját bevallása szerint hajlamos a túlzásokra. Tizenöt év múlva hosszú hajjal és szakállal képzeli el magát, nagy álma, hogy legyenek saját számai.