Üzlettársával kell harcolnia a Jóbarátok sztárjának

2015 FOX Programming Presentation GettyImageRank2 Presenting VERTICAL USA New York City Central Park - Manhattan ACTOR Wollman Rink David Schwimmer Arts Culture and Entertainment Attending 2015 FOX Programming A-List Celebrity in central PersonalityInQueu
NEW YORK, NY - MAY 11: Actor David Schwimmer attends the 2015 FOX programming presentation at Wollman Rink in Central Park on May 11, 2015 in New York City. Jemal Countess/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ross a Jóbarátok-ból, vagyis David Schwimmer sorozatszerepet kapott az AMC-től, a Feed the Beast-ben egy étteremtulajdonost fog játszani.
Vágólapra másolva!

David Schwimmer lesz az egyik főszereplője a Feed the Beast-nek, egy dán széria, a Bankerot alapján készülő sorozatnak. Az AMC projektjének középpontjában két barát áll, akik közül az egyik mindig bajba kerül, és ez a másik életére is komoly hatással van.

David Schwimmert újra sorozatban láthatjuk Forrás: AFP/Jemal Countess

A történet szerint Tommy (Schwimmer) és Dion (Jim Sturgess) közösen nyitnak egy éttermet Bronxban, ám amíg előbbi azért vág bele a vállalkozásba, hogy a fiának olyan életet biztosítson, amilyen neki nem adatott meg, addig utóbbi a maffiügyletei fedezésére használja a helyet.

Schwimmer a Jóbarátok vége óta viszonylag kevés tévés munkát vállalt, eddig csak a Web-terápiá-ban volt több epizódra szóló szerepe. Februárban indul azonban az Egyesült Államokban az általunk is ajánlott American Crime Story, ebben O. J. Simpson ügyvédjét, Robert Kardashiant játssza.