Agyatlan politikus lett a flúgos nyomozóból

2014 Tony Honors Cocktail Party - Arrivals GettyImageRank1 Topics VERTICAL USA New York City ACTOR Paramount Hotel Tony Shalhoub Arts Culture and Entertainment Attending Topix Bestof toppics Tony Honors Cocktail Party
NEW YORK, NY - JUNE 02: Actor Tony Shalhoub attends the 2014 Tony Honors Cocktail Party at the Paramount Hotel on June 2, 2014 in New York City. Bennett Raglin/Getty Images for Tony Awards Productions/AFP
Vágólapra másolva!
Monk, a flúgos nyomozó egykori alakítója, Tony Shalhoub visszatér a képernyőre, a BrainDead című sorozatban láthatjuk.
Vágólapra másolva!

A Monk, a flúgos nyomozó-ért Golden Globe-bal és három Emmy-díjjal jutalmazott Tony Shalhoub a BrainDead című szériában kapott szerepet. A férjem védelmében alkotóinak új projektjéről van szó, a CBS várhatóan a nyáron kezdi el adni az Egyesült Államokban.

A szatirikus történet jó része az amerikai kongresszusban játszódik,

ide szivárognak be az űrlények azáltal, hogy megeszik a politikusok agyát. A főszerepet Mary Elizabeth Winstead játssza, Shalhoub egy nagyivó, bohém alakot alakít, aki egyik pillantról a másikra egészségmániás akarnokká változik, mindenkit a maga képére akar formálni.

Agyatlan politikus lesz belőle Forrás: AFP/2014 Getty Images/Bennett Raglin

A színészt a Monk óta két sorozatban, a We Are Men-ben és a Jackie nővér-ben láthattuk több epizódban, de vendégszerepelt például a Feketelistá-ban is.