49 évesen meghalt Lee Reherman színész

Shalom Foundation Gala SMILING TIE SUIT 5099745
BEVERLY HILLS, CA - JUNE 27: Actor Lee Reherman attends the Shalom Foundation Gala at the Beverly Hills Hotel on June 27, 2004 in Beverly Hills, California. (Photo by Stephen Shugerman/Getty Images) *** Local Caption *** Lee Reherman
Vágólapra másolva!
49 éves korában elhunyt Lee Reherman, akit az amerikai nézők leginkább az American Gladiators-ból ismerhettek, de számos itthon adott sorozatban is vendégszerepelt.  
Vágólapra másolva!

Meghalt Lee Reherman, a barátnője holtan talált rá március 1-jén. A férfi az utóbbi napokban arról panaszkodott, hogy nem érzi jól magát, de miután nemrég esett át egy csípőműtéten, ezt senki nem találta gyanúsnak – a halála okát egyelőre nem ismerjük.

Lee Reherman egy 2004-es gálán Forrás: Getty Images/AFP/2004 Getty Images/Stephen Shugerman

Reherman amerikaifocistának készült, de aztán a színészet felé fordult, a Columbó-ban kapta első szerepét, ahol épp egy futballistát kellett játszania. Az Egyesült Államokban az American Gladiators című ügyességi vetélkedő egyik gladiátoraként, Hawkként vált ismertté, ezután számos sorozatban láthattuk.

Benne volt David Faustino Star-Ving-jában, hosszabban játszott például a Kukkolók-ban, miközben olyan sorozatokban vendégszerepelt, mint a Szívek szállodája, az X-akták, az NCIS, a Bűbájos boszorkák, a Lépéselőnyben, A szökés, a 90210 vagy a Chuck.