Hitlernek öltözve viccelődött a komikusnő

2016.03.12. 21:37

Sarah Silverman Hitlernek öltözve szerepelt Conan O'Brien talkshow-jában, az egykori Führer szerepében értékelte a hozzá hasonlított Donald Trumpot.

A trágárságáról és a tabuk folyamatos döntögetéséről ismert komikus, Sarah Silverman legutóbb karácsonyi üdvözletével bosszantott fel sokakat, most pedig Hitlernek öltözve hergelte a közönséget – a cél Donald Trump és támogatói froclizása volt.

Az amerikai elnökjelöltet többen hasonlították már Hitlerhez– például Louis C.K. is –, Conan O'Brien most az egykori német diktátortól szerette volna hallani, hogy mit szól ehhez. "Kilencven százalékban egyetértek azzal, amit mond, de nem szeretem a stílusát, szerintem túl durva" – mondta Trumpról Hitler, vagyis az őt megszemélyesítő Silverman.

Sarah Silverman mint Adolf HitlerForrás: TBS

Ezután Hitler mikropéniszéről is esett némi szó – utalva a Donald Trump farokméretét is taglaló vitára –, majd a Führer elárulta, hogy lehangolja a Trumppal való összehasonlítás: "Valóban így látnak engem az emberek?" – méltatlankodott. Mutatjuk az egészet videón:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK