Meglepő szerepet kapott a Trónok harca törpéje

Peter Dinklage Tyrion Lannister Trónok harca
Vágólapra másolva!
A Trónok harca Tyrionja, vagyis Peter Dinklage viccesre veszi a figurát, ő fogja vezetni a Saturday Night Live április 2-i epizódját. 
Vágólapra másolva!

Peter Dinklage-t még azelőtt láthatják a képernyőn az amerikai nézők, hogy elindulna a Trónok harca hatodik évadja, ő lesz ugyanis a házigazdája a Saturday Night Live április 2-i adásának. Az ominózus részről annyit lehet még tudni, hogy Gwen Stefani lesz benne a zenész vendég, más előadókról egyelőre nem nyilatkozott az NBC.

Peter Dinklage mint Tyrion Lannister Forrás: HBO

A Saturday Night Live egy humoros szkeccsekből álló műsor, amelynek igen komoly múltja van, az Egyesült Államokban 1975 óta fut, ez idő alatt rengeteg komikus karrierjének adott nagyobb lökést. Jellegzetessége, hogy minden adásra mást hívnak meg műsorvezetőnek, aki nemcsak felkonferálja az egyes jeleneteket, de rendre játszik is azokban.

Vannak visszatérő házigazdák, Dinklage azonban először fogja vezetni a műsort. Korábban is csak egyszer szerepelt a produkcióban, egy 2013-as szkeccsben egy Peter Drunklage nevű részeget játszott, aki a sógorával nézte a Trónok harcá-t – a videón a második perc vége felé tűnik fel: