Három továbbjutó a Virtuózókban

Holozsai Eszter
Vágólapra másolva!
Kilenc tehetséges versenyző, öt különböző hangszer és két testvérpár versenye is volt a kicsik korosztályának középdöntője.
Vágólapra másolva!

A mai adás a testvérek versenyéről is szólt, hiszen az Abouzahra (Amira és Mariam) és a Patkós (Maja és Mariann) testvérek is egymás ellen versenyeztek. Az előadásokat követően a zsűrinek ismét nagyon nehéz dolga volt, dönteniük kellett. A végső eredmény kihirdetése előtt egy közös produkció következett a sztárfellépő Szirtes Edina „Mókussal". Edina szólókoncertjére is meghívta mind a kilenc versenyzőt, hiszen ő sem tudott választani közülük.

Az este értékelésekor Némethy Attila ezekkel a szavakkal dicsérte a kicsik mezőnyét: „Kerestem a tehetségeket, és találtam kilencet" – mondta a zongoraművész.

Holozsai Eszter Forrás: MTVA

Ezt követően a második középdöntő eredményhirdetése következett. Elsőként Batta András mondta el, hogy aki biztosan továbbjut a döntőbe az Holozsai Eszter. Miklósa Erika Patkós Mariannt emelte ki, míg Szenthelyi Miklós Kelemen Gazsi továbbjutását jelentette be. Így a kicsik mezőnyéből ők hárman jutottak a május 27-i döntőbe.