Vicces videóval emlékeznek a Trónok harca legutóbbi halottjára

Trónok harca, hatodik évad
Vágólapra másolva!
Egyszerűen frenetikus az a mindössze egyperces összeállítás, amit egy indiai Trónok harca-rajongó vágott össze Ramsay Boltonra emlékezve.
Vágólapra másolva!

Sok néző vágya teljesült a népszerű fantasyszéria legutóbbi, hatodik évadának kilencedik epizódjában, amikor a pszichopata, szadista gyilkos, Ramsay Bolton végre csúnya halált halt.

A jelek szerint azonban vannak olyanok is, akiknek hiányozni fog a (szó szerint) népnyúzó kis rosszcsont. Egy indiai Facebook-felhasználó, Piyush Sharma ugyanis összevágott egy egyperces videót Ramsay jeleneteiből, amit „az egyik olyan fickó emlékére, akit egyszerűen csodáltam a Trónok harcában" mondat kíséretében osztott meg.

A videóban pedig azt láthatjuk, hogy Sharma csupa olyan rövid részt válogatott egymás után, amiből azt a következtetést vonhatnánk le, hogy a talán eddigi leggonoszobb Trónok harca-figura „pajkos szerető", „hűséges barát", „szerető báty", „gondoskodó férj" és „odaadó fiú" volt.

A zseniális összeállítás a „nagyon fogsz hiányozni, nyugodj békében!" szavakkal zárul, Ramsay születési és halálozási dátumát pedig egy végső slusszpoénnal a vicces kedvű rajongó úgy adta meg, hogy „3. évad, 2. rész – 6. évad, 9. rész". Semmiképpen se hagyja ki!