Ördög Nórát meglepte, hogy ő a legértékesebb

Ördög Nóra
Ördög Nóra lesz az egyik műsorvezető
Vágólapra másolva!
Idén is összeállította a Forbes magazin hazánk huszonegy legértékesebb hírességének listáját, melynek élén ezúttal Ördög Nóra áll.
Vágólapra másolva!

A TV2 műsorvezetője nagyon meglepődött a helyezésen, azt mondja, eddig nem építette tudatosan magát és a márkáját.

"Nagyon örömteli dolog számomra, én ettől nem végzem majd máshogy a dolgomat, de ha vannak olyan típusú visszajelzések, hogy jól csinálom, akkor az nagyon jó. Hízelgő szempontok alapján pontoztak, mint a hitelesség, a kedveltség, a profizmus, csupa olyan dolog, amit szeretne az ember, mikor ebbe belevág. Büszke vagyok" - mondta el a Mokkában.

Ördög Nórát meglepte a helyezés Forrás: Nanasi Pal

Évek óta menedzser áll mögötte, mint mondja, nem ért a pénzügyekhez és nem tud magáról tárgyalni. Menedzsere több mint húsz éve a legjobb barátnője is, nélküle nem tudna boldogulni. "Nem tudok úgy odaülni, hogy magamat képviseljem, ezt időben fel is mértem"- mondta. Miután meglátta, hogy idén a lista első helyén áll, átgondolta, hogy tudatosabban kellene magát és a márkát építeni. "Én csak végeztem a dolgomat, csináltam, amit éreztem, nem volt megtervezett dolog.

Így készült a lista

A Forbes partnere az NRC kutatócég volt. Online kutatásukkal a celebek ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérték. A Forbes által felkért zsűri ezeken kívül a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és – idén először – közösségi médiás jelenlétét pontozta. A végleges pontszámhoz ezenkívül hozzáadta a Forbes a saját szerkesztőségi szavazatát is.

Eszerint Ördög Nóra, Majka és Tilla állnak az első három helyen, a többi helyezettről itt olvashat.