Hollywood eltitkolt szerelmi háromszögei

Eva Longoria, Tony Parker
Vágólapra másolva!
Kevés olyan románc van, amely titokban maradhat az álomgyárban, de azért adódott az évek során néhány olyan szerelmi ügy, ami elkerülte a nyilvánosság figyelmét. Fogadjunk, hogy annak idején, amikor zajlottak, nem hallott ezekről a hűtlenségi sztorikról!
Vágólapra másolva!

David Spade, Lara Flynn Boyle és Jack Nicholson

A filmjei és sorozatai mellett leginkább a Saturday Night Live komikusaként ismert David Spade utóbb maga mesélte el, hogy még 1999-ben Jack Nicholson lecsapta a kezéről akkori barátnőjét, a Twin Peaks-szel híressé vált Lara Flynn Boyle-t.

amikor épp együtt toltunk egy spanglit valahol. És Lara még rám volt dühös, amiért nem álltam ki mellette. De én úgy voltam vele, hogy épp elég rég vagyok ebben a városban ahhoz, hogy el tudjam dönteni, mikor vagyok lekörözve. Szóval rajtad áll, hogy elmész-e vele” – elevenítette fel a kissé megalázó történetet a Detailsnek a színész.

David Spade Forrás: Valerie Macon / Getty Images North America / AFP

„Erre ő azzal jött, hogy jaj, dehogyis, hát Nicholson rosszabb, mint Trump” – zárta Spade a szomorú nosztalgiázást. Boyle-nak azonban talán nem is volt olyan nagy problémája a nőcsábász milliárdossal, hiszen hamarosan összejött a színészveteránnal, és két évig volt együtt vele.

De előtte azért még rúgtak egy utolsót szegény Spade-be, amikor az arra kényszerült, hogy kommentálja a National Enquirernek: mit keresett Boyle a karambolozó Nicholson autójában, a napfénytetőn át kimászva azt kiabálva, hogy „nekem barátom van, én nem lehetek itt”?

Lara Flynn Boyle és Jack Nicholson 2001-ben egy premieren Forrás: Lucy Nicholson / AFP

January Jones, Bobby Flay és Stephanie March

Még 2010-ben történt, hogy January Jonesnak valahogy sikerült lezúznia három parkoló autót, és ahelyett, hogy egy barátot hívott volna segítségül, esetleg értesítette volna a rendőrséget, ő inkább a sztárszakács Bobby Flayt tárcsázta, aki fel is tűnt a helyszínen. Akkor senki sem értette, miért, 2015-ben azonban Flay felesége, Stephanie March színésznő (Kötelező ítélet, Különleges ügyosztály) beadta a válókeresetet.

January Jones Forrás: Matt Winkelmeyer / Getty Images North America / AFP

A bírósági papírokban pedig az InTouch szerint az is szerepelt, hogy a férfi 2010 folyamán viszonyt folytatott a Mad Men – Reklámőrültek szépségével. Sőt: March még azzal is megvádolta férjét, hogy ő Jones 2011-ben született kisfiának az apja.

Titkolt származású gyermekével egyébként a színésznő egy másik házasságot is megroppantott, hiszen sokan tényként kezelik, hogy a kicsi Matthew Vaughn direktortól, nem mellesleg Claudia Schiffer férjétől és három gyermekének apjától van, aki az X-Men: Az elsők-ben rendezte Jonest.

Bobby Flay és Stephanie March 2009-ben Forrás: Stephen Lovekin / Getty Images North America / AFP

J.C. Chasez, Eva Longoria és Tony Parker

A Született feleségek sztárja szereti úgy beállítani, hogy ő volt az összetört szívű áldozat a csapongó Tony Parker kosarassal kötött házassága felbomlásakor, amire 2011-ben került sor. Arról azonban megfeledkezik, hogy ő sem volt mindig hűséges, hiszen amikor először gabalyodott össze Parkerrel, 2004-ben, hivatalosan még valaki mással volt együtt. A szerencsés (?) férfi nem volt más, mint J.C. Chasez, az NSYNC egyik tagja.

J.C. Chasez Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Na de történt, ami történt – az érintettek azóta minden bizonnyal továbbléptek. Tony Parker 2014-ben feleségül vett egy Axelle Francine nevű francia újságírónőt (akivel gyermekük is született), Eva Longoria idén májusban ment hozzá mexikói tévémogul szerelméhez, és Chaseznek is több kapcsolata volt, amivel vélhetően megvigasztalódott – például Stefani Morgan pornósztárral.

Tony Parker és Eva Longoria 2009-ben Forrás: Anne-Christine Poujoulat / AFP

Michelle Trachtenberg, Ashlee Simpson és Pete Wentz

A Buffy, a vámpírok réme és a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozatokból ismert színésznő közvetlenül azelőtt járt egy rövid ideig Pete Wentz zenésszel, a Fall Out Boy basszusgitárosával, hogy az 2008 májusában rohamtempóban (hiszen úton volt a baba) feleségül vette Ashlee Simpson színész-énekesnőt.

Michelle Trachtenberg Forrás: Theo Wargo / Getty Images North America / AFP

Wentz és Simpson viszont már akkor kavartak, amikor a férfi még Trachtenberggel randizott – mindezt ráadásul maga az énekesnő közölte az érintettel egy partin 2009 júniusában. Az MTV News értesülései szerint a meglehetősen feldúlt állapotban lévő Simpson a „remélem, tisztában vagy vele, hogy amíg Pete-tel jártál, egész idő alatt velem kúrt” szavakat szegezte a színésznőnek. Nagyon elegáns.

Ashlee Simpson és Pete Wentz 2010-ben Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Adam Levine, Jessica Simpson és Nick Lachey

Ashlee Simpsonhoz hasonlóan nővére, Jessica is belekeveredett egy csúnya ügybe. 2002 és 2006 között a színész-énekesnő és a szintén énekes Nick Lachey volt a popszakma és a realitytelevíziózás tökéletes házaspárja, ez azonban nem akadályozta meg Simpsont abban, hogy próbát tegyen egy még sikeresebb zenésszel.

A US Weekly értesülései szerint 2004-ben (amikor még bőven Lachey felesége volt) az énekesnő eltöltött egy vad éjszakát a hírhedt szállodában, a Chateau Marmont-ban Adam Levine-nel, a Maroon 5 frontemberével.

Adam Levine Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A viszony ráadásul a hírek szerint nem maradt meg egyéjszakás kalandnak, hiszen a két sztár egészen 2006-ig találkozgatott. De válása előtt Jessica Simpsonnak volt alkalmi kapcsolata a profi gördeszkás Bam Margerával és Dane Cookkal is, akivel az Akikre büszkék vagyunk! – A hónap dolgozója című 2006-os romkomban játszottak együtt.

Jessica Simpson és Nick Lachey 2005-ben Forrás: Mark Mainz / Getty Images North America / AFP

Olivia Munn, Justin Timberlake és Jessica Biel

A színész-énekes szupersztár 2012 októbere óta Jessica Biel (Hetedik mennyország, A szupercsapat) férje, és egy közös gyermekük is van, ám kapcsolatuk nem volt mindig ilyen zökkenőmentes. 2010 szeptemberében ugyanis a US Weekly arról számolt be, hogy Timberlake Olivia Munn színésznőt hülyíti azzal, hogy mindennek vége közte és Biel között, akivel már 2007 óta járt.

Olivia Munn Forrás: Richard Goldschmidt / Citizenside / AFP

Szegény Munn hitt is a csapodár sztárnak, így nagyjából két percig jártak is, de aztán a színésznő számára is kiderült, hogy mire ment ki a játék. Néhány hónappal később már valóban arról szóltak a hírek, hogy Biel és Timberlake szakítottak, ám egy rövid mosolyszünetet követően újra egymásra találtak, majd jött a házasság és a gyermekáldás. Úgy tűnik, ez a sztori csak számukra zárult happy enddel.

Justin Timberlake és Jessica Biel idén áprilisban Forrás: Ilya S. Savenok / Getty Images North America / AFP