Lábon rúgta a producert, kimarad a sorozatból

Thomas Gibson, Gyilkos elmék
Thomas Gibson a Gyilkos elmékben
Vágólapra másolva!
A CBS felfüggesztette a Gyilkos elmék sztárját, Thomas Gibsont, mert fizikailag bántalmazta a sorozat egyik meg nem nevezett producerét. A forrófejű színész büntetése egy, esetleg két epizód erejéig tart.
Vágólapra másolva!

Gibson állítólag egy eldurvult vita során lábon rúgta szerencsétlen kollégáját. A szeptember 28-án már tizenkettedik évadával folytatódó krimiszéria forgatása jelenleg a negyedik epizódnál tart – ekkor történhetett az incidens.

Ennek ellenére továbbra is mindannyian egy csapatként akarunk együtt dolgozni a forgatáson, hogy a lehető legjobb műsort hozzuk létre. Mindig is így volt, és mindig is így lesz" – közölte Thomas Gibson, akinek a hírek szerint a történtek miatt felül fogják vizsgálni a sorsát a sorozatban.

Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: CBS

Nem ez az első rossz hír egyébként, ami mostanában a Gyilkos elmék rajongóit érte. Néhány hónapja derült ki, hogy a Derek Morgant alakító Shemar Moore tizenegy évad után kiszáll a szériából. Az alkotók ugyan többféleképpen is próbálják pótolni a hiányát (rendszeres szereplő lesz a Miami helyszínelőkből ismert Adam Rodriguez, és több epizódra is visszatér Paget Brewster), de most a jelek szerint még egy kedvencünk veszélybe került.

Joe Mantegna és Thomas Gibson a Gyilkos elmékben Forrás: CBS

Úgy tűnik, a CBS berkeiben gyakran elszabadulnak az indulatok, hiszen nem először történt hasonló eset. 2013-ban a Helyszínelők sztárja, George Eads keveredett fizikailag is összetűzésbe a forgatáson az egyik íróval. A színészt büntetésként néhány rész erejéig kiírták a sorozatból.