Újra munkában az Így jártam anyátokkal alkotói

Így jártam anyátokkal
Vágólapra másolva!
A CBS a jelek szerint nem akarja elengedni aranytojást tojó tyúkjait, hiszen megbízták egy pilot elkészítésével – amelyből jó esetben sorozat is lesz – az Így jártam anyátokkal című, 2005 és 2014 között hatalmas sikerrel futott sitcom alkotópárosát, Carter Bayst és Craig Thomast.
Vágólapra másolva!

A tervezett vígjátéksorozat egy huszonéves pár, Izzy és Chris életéről szól, akik újszülött lányuk nevelése közben megpróbálják közös nevezőre hozni saját családjaikat is – amelyek közül az egyik Puerto Ricó-i, a másik pedig olasz.

Az ötletgazdák a pilotot a színészként és stand-up komikusként ismert Chris Distefanóval közösen írják, és mindhárman egyúttal executive producerei is a produkciónak. Az ötlet maga is Distefanótól származik, aki (részben) saját életét viszi bele a sorozatba.

A produkció a Sony Television gyártásában készül majd, mivel Bays és Thomas három évig tartó exkluzív szerződést kötött a stúdióval.

Carter Bays és Craig Thomas 2014-ben Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

A CBS csatorna pedig jó eséllyel bizalmat szavaz majd a pilotnak, hiszen az alkotópáros korábbi, szintén náluk futott sorozata, az Így jártam anyátokkal volt minden idők egyik legsikeresebb sitcomja.