Ittas vezetéssel gyanúsítják az Édes Élet szereplőjét

Curtis
Vágólapra másolva!
A szakértői vélemény alapján bebizonyosodott, hogy Curtis ittasan ült volán mögé, mikor januárban villanyoszlopnak ütközött.
Vágólapra másolva!

A Bors információi szerint a rendőrök meggyanúsították az Édes Élet szereplőjét, Curtist, aki 2016. január 1-jén délután villanyoszlopnak ütközött. Már a helyszínen felmerült az ittas vezetés gyanúja, a kiérkező rendőrök a pomázi rendőrkapitányságra vitték, ahol vért és vizeletmintát vettek tőle. A szakértői vélemény alapján hivatalosan is gyanúsított lett a rapper.

Curtis nem nyilatkozik az ügyről, de vállalja a felelősséget Forrás: Curtis / Facebook

"A Szentendrei Rendőrkapitányságon folyamatban lévő eljárás során a napokban gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Attilát járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" - közölte Beluzsárné Belicza Andrea rendőrőrnagy, a megyei kapitányság szóvivője.

Curtis nem nyilatkozott az ügyről, közösségi oldalán posztolt a baleset után: "Félelmetes volt, kielőztem egy autót, de ahogy visszasoroltam, elvesztettem a kontrollt, és megtörtént a baj. (...) Előző este, szilveszterkor buliban voltunk, ahol persze én is ittam, nem vágtam totálra magam, de becsíptem, ezért nem ültem kocsiba, hagytam a helyszínen az autót, és taxival mentem haza. Aludtam pár órát, de teljesen kipihenten indultam el a kocsiért. A szonda így is elszíneződött. Nyilván az előző este miatt. (...) Ha hibáztam, sajnálom, és vállalom érte a felelősséget."