Imádnivaló képek Tom Cruise kislányáról

Család, Több mint 2 éve nem látta lányát Tom Cruise Suri Cruise, Katie Holmes
US actor Tom Cruise leaves his hotel carrying daughter Suri for her gymnastics class on July 17, 2012 in New York, NY. Fairytale Hollywood couple Tom Cruise and Katie Holmes last month announced they were calling it quits after five years of marriage, ending an unexpected love story dogged by tabloid rumors. AFP PHOTO / Mehdi Taamallah / AFP / MEHDI TAAMALLAH
Vágólapra másolva!
Tom Cruise volt felesége, a Dawson és a haverok sztárja, Katie Holmes eddig megpróbálta minél kevésbé kitenni a kíváncsi tekinteteknek lányukat, a tízéves Surit. Most azonban ő maga osztott meg Instagram-oldalán egy igazán intim anya-lánya pillanatot.
Vágólapra másolva!

A két fekete-fehér képen azt láthatjuk, hogy Holmes az ölében tartja gyermekét, aki vélhetően elfáradhatott, mert elég bágyadtnak tűnik.

Az egyik kép melletti hashtagből kiderül az is, hogy a fotók a színésznő édesanyjának születésnapján készültek, ott fáradt el ennyire Suri.

A sztárnak és gyermekének egyébként nagyon sok közös programja van: nemrégiben arról láthattunk fényképet, ahogy együtt csodálnak meg egy képet a MoMA-ban, de kosármeccsre és Broadway-darabra is közösen járnak.

Tom Cruise és Katie Holmes gyermeke 2006. április 18-án született. Édesanyja csak ezután, azév novemberében ment hozzá Cruise-hoz, majd 2012 augusztusában vált el tőle. Döntése hátterében elsősorban a színésznek a szcientológiai egyházhoz való erős kötődése állt.