25 millió forintot nyert, a család a tévéből tudta meg

Maradj talpon!
Vágólapra másolva!
Megvan a Maradj talpon! első női fődíjasa, Kiss Judit, aki hetekig nem mondta el a családjának sem, hogy megnyerte a 25 millió forintot.  
Vágólapra másolva!

A Maradj talpon! hétfői adásában Kiss Judit az utolsó körben is jól szerepelt, így hazavihette a 25 millió forintos fődíjat – ezzel ő lett a játék történetében az első női nyertes, összességében pedig a negyedik, aki idáig eljutott.

25 millió forintot vitt haza Forrás: MTVA, fotó: Bara Szilvia

„Sem a családom, sem a barátaim nem tudtak arról, hogy jelentkeztem a forgatásra, sőt a felvétel után sem mondtam el nekik, hogy nyertem. Csak az adás előtt árultam el, hogy szerepelni fogok a televízióban. Ez a szokásom babonaként indult, korábban sem mondtam el senkinek, amikor kvízműsorban szerepeltem. Ezúttal viszont

főleg azért, mert a lányomnak lakhatási problémái támadtak, és aggódott a jövő miatt. Én pedig pár hétig nem mondhattam neki, hogy ne félj, minden rendben lesz, hiszen most nyertem 25 millió forintot” – mesélte az adás után.

Természetesen Gundel Takács Gábor is gratulált Forrás: MTVA, fotó: Bara Szilvia

„A nyereményből segítek a gyermekeimnek, visszafizetem a hitelemet, de teszek félre szórakozásra is: régóta szeretnék részt venni egy Földközi-tengeri hajóúton, és delfinekkel úszni a szabadban” – árulta el, hogy mihez kezd a pénzzel.

A műsorba egyébként folyamatosan várja a jelentkezőket az MTVA.