Havas Henrik beszólt Hajdú Péternek, ő meg vissza

Havas Henrik: „Nincs szükségem senkire”
Vágólapra másolva!
Havas Henrik nem volt kíváncsi Hajdú Péter műsorára az ATV-n, szerinte a műsorvezető két dologhoz nem ért: a riporterkedéshez és a nőkhöz.
Vágólapra másolva!

Az ATV-n kollégák lettek, de Havas Henrik nem tartja riválisának Hajdú Pétert, és továbbra sincs jó véleménnyel róla.

"Most már mindketten az ATV-nél vagyunk, csak jót mondhatok Hajdúról. Minden műsornak drukkolok, különösen az övének. Kedvelem őt, mint magánember, de

Voltam nála vendég, úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Szerintem földrengéskor néznek így az emberek. Úgy látom, ő egyszerre szerkesztő, producer, riporter. Ebből valamit el kéne hagynia! Például a riporterkedést, mert Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez, és a nőkhöz! Inkább maradjon a pénznél" – fejtette ki véleményét Havas a Borsnak.

Havas Henriket idegesíti a képernyőn Hajdú Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Havas szerint az adatok azt mutatják, hogy a Havas a pályán nézettsége múlt héten heti csúcsot döntött, 6,8 százalékkal, Hajdú Esti Frizbije pedig 5,4 százalékkal nyitott. "Nem kis különbségről beszélünk, és el nem hanyagolható tény, hogy az én műsorom nulla forintból készül, az övéhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni. Nem vagyunk egy súlycsoportban" – mondta.

Hajdú hamar reagált

Nem várt sokat a válasszal, Hajdú Péter a közösségi oldalán válaszolt Havasnak. "Örömmel jelentem, hogy az Esti Frizbi a felnőtt lakosság körében 5 százalék, a tévé-előfizetők között 18+-ban 5,4 százalék. Az elért közönség 519 681 fő volt, a teljes adás alatt a nézőszám a teljes lakosság körében 203 189. Az ATV legnézettebb műsora volt vasárnap este. Kívánom, hogy Havas Henrik minden műsora hasonló nézettségű legyen. A nőkről pedig inkább nem vele cserélnék eszmét. Ami pedig a pénzt illeti, az ATV-nél mindenki annyit kap, amennyit érdemel" – írta.