Lányokat zaklatott, külföldivel verekedett az X-faktoros – részletek

X-Faktor
Vágólapra másolva!
Petics Kristóf elvileg bejutott az X-Faktor élő szakaszába, az „élő show-ba”, de könnyen kikerülhet onnan, mivel rendőrségi ügye van épp.
Vágólapra másolva!

A továbbjutás után Kristóf – akárcsak a többi versenyző – felköltözött Budapestre, és megkezdte felkészülését az első élő show-ra. Egyik este elment egy szórakozóhelyre, ahol ittas állapotban lányokat inzultált. Mivel Kristóf többszöri figyelmeztetés ellenére sem hagyta abba a lányok zaklatását, a biztonsági őrök kidobták őt a szórakozóhelyről.

Az RTL közlése szerint az egyik lány ismerőse, egy külföldi fiú Kristóf után ment, és csúnyán összeverekedtek. A kiérkező mentők hivatalból kihívták a rendőröket, akik bevitték az X-faktorost az őrsre, és bent tartották éjszakára.

X-Faktor Forrás: RTL

„Már ittas voltam, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy külföldi srác elkezd lökdösni. Nem tudom, hogy én tetszettem neki, vagy a lányok, akikkel buliztam, de nagyon kellemetlen volt a helyzet. Odajöttek a biztonsági őrök, és szétszedtek minket. Ideges lettem, ezért elindultam kifelé, hogy szívok egy kis friss levegőt, ám ekkor agresszívan, hátulról átkarolt a srác.

Földre zuhant, ám még utána is ütöttem. Valójában ez önvédelem volt, mert tudtam, ha feláll, és nekem jön, kettétör. Annyira elborult az agyam, hogy nincs is meg minden részlet, de valaki leszedett róla” – nyilatkozta a Blikknek Petics Kristóf.

„Otthon azt tanították, ne bántsak senkit, de ha úgy alakul, inkább én legyek erőszakos, mint hogy engem terítsenek le. Ha visszamehetnék az időben, pontosan ugyanezt tenném. Alapvetően próbálok mindent a szavak erejével megoldani, de ez most így alakult” – tette hozzá.

Jelenleg Petics Kristóf ellen rendőrségi eljárás folyik, a rendőrség lefoglalta az esetről készült biztonsági felvételeket.