Mariah Carey milliárdos vőlegényét egy háttértáncosra cserélte

Mariah Carey, Airbnb Open
Carey novemberben az Airbnb Open nevű rendezvényen
Vágólapra másolva!
A díva még csak két hónapja szakított vőlegényével, az ausztrál milliárdos üzletemberrel, James Packerrel, de a jelek szerint már sikerült is továbblépnie. Új szerelmével elég merész dolgokat művelnek nyilvánosan.
Vágólapra másolva!

Carey-t paparazzók Hawaii-on kapták lencsevégre, ahol háttértáncosával, Bryan Tanakával romantikáztak a tengerparton (a fotókat itt lehet megnézni).

Az énekesnő és a 33 éves táncos a képek tanúsága szerint nemcsak kézenfogva sétáltak, ölelkeztek és csókolóztak a habok közt, hanem néhány Dirty Dancinget idéző mozdulatot is előadtak.

Carey novemberben az Airbnb Open nevű rendezvényen Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Carey-nek három koncertje is volt Hawaii-on, de kizárt dolog, hogy a pár a fellépésre gyakorolt volna, hiszen a fotókon látható intimitás sokkal többet sugall munkakapcsolatnál. Ezenkívül többször is látták már őket együtt máskor is, a férfi ráadásul a sztár közelgő reality sorozata, a Mariah's World reklámjaiban is feltűnt, és a jelek szerint nem is kis szerepe lesz a show-ban.

#TBT This is how you do it! LOL #IkeTurnUp #WePetty

LORD NCREDIBLE ALMIGHTY IkeT (@nickcannon) által közzétett fénykép,

A pár tengerparti képeire válaszul egyébként Carey exe, Nick Cannon is kirakott két olyan régi fotót, ahol még ő ölelgette a sztárt a habokban. De a viccelődéssel természetesen nem bántani akarta volt feleségét, hiszen a mai napig jó viszonyban vannak: két közös gyermekük miatt például a hálaadást is együtt, egy családként töltötték.