Perel a rákos színésznő férje

Kurt Iswarienko, Shannen Doherty
Vágólapra másolva!
Shannen Doherty férje, Kurt Iswarienko a színésznő volt menedzserét perelte be. Állítása szerint a sztár mellrákja miatt tönkrement a szerelmi életük. 
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210 című sorozatból ismert színésznő betegsége tavaly augusztusban úgy derült ki, hogy egy internetes újság felfedezett egy bírósági beadványt, amelynek tartalma szerint Doherty beperelte az anyagi ügyeit intéző céget, amiért azok

elmulasztották befizetni az egészségbiztosítását, így szünet lépett fel az egészségügyi ellátásra való jogosultságában, ami miatt több hónap késéssel jutott csak el az orvoshoz.

A Tanner Mainstain Glynn & Johnson nevű céget most Doherty férje is beperelte. Kurt Iswarienko állítása szerint felesége mellrákjának kezelése egy hosszan elhúzódó procedúra, hiszen emlőeltávolításon, kemoterápián és sugárkezelésen is át kellett esnie.

Mindez pedig a férfi számára is számos hátrányt, köztük érzelmi kimerülést, keresetkiesést, illetve a szerelmi életük megromlását okozta. Iswarienko állítása szerint konkrét anyagi kár is érte, hiszen elveszítette egyik ingatlanát, mivel az anyagilag is megterhelő betegség miatt nem tudta fizetni a törlesztőrészleteket.

Feleségéhez hasonlóan a férfi is szerződésszegés és csalás miatt perel, és anyagi és nem anyagi kártérítést is követel a hanyag társaságtól. Mint arról korábban többször is beszámoltunk, Shannen Doherty jelenleg is keményen küzd a rákkal, kemoterápiája után nemrégiben kezdték el rajta a sugárkezelést.