Hőbörgött a család, nem kerül képernyőre a fehér Michael Jackson

Joseph Fiennes mint Michael Jackson az Urban Myths c. tévés antológiában
Vágólapra másolva!
Sok rajongó mellett Michael Jackson családjának sem tetszett, hogy a poplegendát egy fehér színész játssza egy új sorozatban, nem is küldik képernyőre az ominózus részt.
Vágólapra másolva!

Mint arról mi is beszámoltunk, többek között Michael Jackson lánya, Paris, illetve unokaöccse, Taj is kikelt az ellen, hogy az Urban Myths című sorozat egyik részében egy fehér színész, Joseph Fiennes játssza a néhai énekest.

Azóta a produkciót készítő Sky is reagált a kritikákra, úgy döntött, hogy nem küldi adásba a kifogásolt epizódot. "A mi célunk az volt, hogy könnyed formában feldolgozzunk egy állítólag megtörtént esetet, soha nem állt szándékunkban megbántani senkit" – közölte a csatorna.

Joseph Fiennes mint Michael Jackson Forrás: Sky Arts

A Sky szerint a döntéssel a Michael Jacksont alakító Joseph Fiennes is maximálisan egyetértett, az énekes közvetlen családjára való tekintettel lemondott arról, hogy a nézők láthassák a szerepben.

Az Elizabeth, Michael and Marlon Elizabeth Taylor, Michael Jackson és Marlon Brando utazásáról szólt volna, ők hárman állítólag közös kocsival indultak el New Yorkból Kalifornia felé 2001. szeptember 11. után. Ez csak egy része lett volna az Urban Myths című antológiának, így a többi epizódot leadják, azok szintén hírességekkel megesett különös történeteket mesélnek el, amelyek mára a városi folklór részévé váltak.