Csúnyán elszólta magát a bombázó Sofía Vergara

Sofía Vergara, Golden Globe 2017
Sofía Vergara a Golden Globe-gála vörös szőnyegén
Vágólapra másolva!
A modern család sztárja volt az egyik olyan színész a vasárnap zajlott Golden Globe-gálán, aki rövid beszédet mondott a színpadon. A színésznő belecsempészett egy humorosnak szánt elszólást a beszédébe, de nem mindenki találta viccesnek.
Vágólapra másolva!

Vergara mutatta be a Miss Golden Globe-okat (akik idén Sylvester Stallone lányai közül kerültek ki), méghozzá a következő szavakkal.

Van egy tradíció, miszerint minden évben választanak néhány második generációs előadót, hogy segítsenek a díjak átadásánál” – olvasta Vergara a súgógépről.

Sofía Vergara a Golden Globe-gála vörös szőnyegén Forrás: Hubert Boesl / DPA

A poén lényege, hogy a színésznő kolumbiai származású, és nehezére esik kimondania az „annual”, azaz „éves” szót, helyette a hasonlóan hangzó „fenék” különféle variációival próbálkozik.

Nem tudni, hogy a viccet Vergara saját maga találta-e ki, esetleg a műsor forgatókönyvírói írták-e a számára, a közönség tetszését mindenesetre nem nyerte el. A nem túl ízléses anatómiai célozgatáson kívül sokan azon is kiakadtak, hogy a dél-amerikai sztár kicsit idegengyűlölő módon saját magát is kifigurázta.

A felháborodott Twitter-bejegyzésekből itt olvashatunk válogatást. Vergara eközben a jelek szerint nem zavartatta magát, és igen jól szórakozott a díjátadón – rengeteg megosztása és fotója az Instagram-oldalán legalábbis erről árulkodik. A fenekes poénra is reflektált: egy kép mellé, amin hátulról látható, azt írta:

A mondat mellett az „itsallaboutentertaining” (minden a szórakoztatásról szól) hashtag is szerepel.