Michael Jackson lánya színésznek állt

Paris Jackson
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08: Actress Paris Jackson arrives at the 18th Annual Post-Golden Globes Party hosted by Warner Bros. Pictures and InStyle at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
Vágólapra másolva!
Michael Jackson lánya, Paris megkapta élete első sorozatszerepét, a Star egyik epizódjában fog feltűnni.
Vágólapra másolva!

Paris Jackson Lee Daniels sorozatában, a Star-ban fog debütálni színészként, az egyik epizódban kapott vendégszereplési lehetőséget.

A széria egy feltörekvő lánybandáról szól, Jackson egy közösségimédia-szakértőt játszik, aki a csajok egyik hivatalos fotózását felügyeli, folyton arra bátorítja őket, hogy legyenek merészebbek.

Paris Jackson Forrás: FilmMagic/2017 Axelle/Bauer-Griffin/Axelle/Bauer-Griffin

Azt még nem árulták el, hogy Jackson epizódja pontosan mikor kerül adásba, egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy "valamikor az évad során".

A 18 éves lány modellként már dolgozott, a bulvárvilágban és a közösségi médiában is sűrűn hallani róla, legutóbb az apjáról készült tévés produkciót bírálta, amiért ott egy fehér színész, Joseph Fiennes játszotta Michael Jacksont – az adás végül nem is került képernyőre.