Kiosztotta Dombit és Kormos Anettet a magyar luxusfeleség

Csősz Boglárka
Vágólapra másolva!
A Feleségek luxuskivitelben egyik szereplője, Csősz Boglárka, közösségi oldalán üzent az őt kiritizáló humoristáknak: Dombóvári Istvánnak és Kormos Anettnek.
Vágólapra másolva!

Csősz Boglárka egy interjúban azt mondta, nincsen gyermeke, de hiba is lett volna szülnie, mert akkor megszűnt volna nőnek és embernek lenni - erre reagált Dombi és Kormos Anett, amit nem vett jó néven a luxusfeleség.

"István, a hozzászólásod ugyanolyan embertelen és szexista, mint amitől próbáltam óvni magam a cikkben. A mondatod tele van frusztrációkkal. Ha érthetetlen lett volna számodra a mondat, számomra először légy ember, majd nő, majd megkoronázásául anya! Mivel nem vagy se nő, se anya, se színésznő, egyik kategóriában sincs alapod a kérdéshez bármilyen hozzáértő gondolatot fűzni" - írta oldalán.

Fotó: Mudra László - Origo

"Szülés után, mint nő, nem csak a rendezőknek, hanem az ügynököknek sem kellesz, megszűnsz, csak anyaként fognak rád nézni, kaphatsz szerepeket, de már nem úgy, mint előtte! Egy ilyen társadalomban élünk, amit tudom, sok embernek fáj kimondani. Az anyaság, ami egy csodálatos dolog, egy teljes állást igényel, főleg az elején mindent fel kell adni érte! Az utazásokat, az éjszakázást, a 16-18 óra forgatásokat nem lehet kisbaba mellett vállalni, sem az anya sem a gyerekre nézve nem egészséges! Ha a műsor nem tetszik, nem kell nézni, mindenesetre a műsorban a lányoknak nem volt ilyen megalázó stílusuk, mint ahogyan ti ketten külön-külön írtok."

Csősz Boglárka külön szánt pár bekezdést Kormos Anettnek is, úgy érzi, hozzászólása csak az ő mondandóját húzza alá, humort pedig nem talál benne.

vagy, hogy olyan sok feladatot vállaltunk a férjemmel, hogy nem férne bele egyelőre a gyerek az életünkbe. Én egy konzervatív társadalomban élek, tudom miről beszélek, magamról nyilatkoztam, nem a török vagy magyar nőkről általánosságban" - írta.

Hosszas fejtegetés után így zárja a bejegyzést: "Az én társadalmi vállalásom ezek után szerintem világos, ha a tietek a rágalom, gyűlölet és erkölcstelenség szítása,

Ha a bulvárt veszitek alapul, mint témát, akkor nem vagytok jobbak a névtelen kommentelőknél, kicsit többet vártam volna két humoristától! Mindenki foglalkozzon azzal, amiben a legjobb!"