Film készül a 28 évesen elhunyt sztárról

Heath Ledger, Joker
Vágólapra másolva!
Új dokumentumfilm készül a Spike TV berkeiben I Am: Heath Ledger címmel a 2008-ban mindössze 28 éves korában elhunyt színészről, Heath Ledgerről, akinek halála még mindig izgatja az embereket.
Vágólapra másolva!

A tragikusan fiatalon távozott tehetséges művészt – akinek a halálát véletlen gyógyszer-túladagolás okozta – olyan filmekben láthattuk, mint a 10 dolog, amit utálok benned, a Lovagregény, a Túl a barátságon vagy A sötét lovag.

Heath Ledger Jokerként A sötét lovagban Forrás: InterCom

A Spike TV ígérete szerint a dokumentumfilmben érinteni fogják Ledger pályáját, de magánéletét is, amelyről állítólag a néhai sztár belső körébe tartozó nyilatkozók vallanak majd.

Nem tudni, hogy a színész egykori menyasszonya és kislányának anyja, Michelle Williams színésznő is a hozzászólók között lesz-e, de meglepő lenne, mivel a múltban mindig szinte extrém módon diszkrét volt, ha Ledgerrel közös életéről kérdezték.

Heath Ledger 2005-ben a velencei filmfesztiválon Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Hubert Boesl

Az I Am: Heath Ledger – amit valamikor májusban mutatnak be a Spike TV-n – a csatorna híres I Am sorozatának lesz a része, amelyben eddig olyan hírességek életét (és halálát) tárgyalták már, mint Chris Farley, Bruce Lee vagy az ifjabb John F. Kennedy.