Még visszatérhet Nádai Anikó az Éjjel-nappal Budapestbe

való világ 8 powered by big brother nádai anikó
Vágólapra másolva!
Nádai Anikó a kezdetekben még szereplője volt az Éjjel-nappal Budapest-nek, jó ideje azonban nem látható az RTL Klub fikciós szériájában. A napokban is csak látogatóba érkezett a budai albérletbe, a sorozat negyedik születésnapját ünnepelte a stáb.
Vágólapra másolva!

Kisfia születése miatt hagyta ott az RTL Klub fikciós sorozatát, jó ideje nem szerepelt. Hosszú ideje nem járt a budai albérletben, így furcsa volt neki ennyi idő után először belépni a kapun. "Az a helyzet, hogy én évek óta nem voltam az albérletben, és pont

Visszatérni ide pont olyan volt, mint amikor legelőször érkeztem meg, csak most már felidézhettem azt is, mennyi mindent köszönhetek ennek a sorozatnak."

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nincs sem olyan konkrét forgatási nap vagy jelenet, ami emlékezetes maradt számára, a lakás hangulata és a jó társaság az, ami eszébe jut. "Barátságok alakultak ki a közös munka során. Nagyon jóban vagyok a mai napig Kristóffal, Kovács Dórival és Polyák Ritával. Nekem sokat adott ez a sorozat, és hálás vagyok, hogy ott lehettem az indulásnál, valamint, hogy én hozhattam be a mostani szereplőknek a születésnapi tortát."

Mint mondja, akkor még nem sejtette, hogy ennyi ideg megy majd a széria és a fiatalok egyik kedvence lesz. "Sosem lehet ezt előre tudni, de az biztos, hogy negyedik éve ültet le sokakat esténként a tévé elé. Azt hiszem, nagyon sok alapszereplővel tud azonosulni a néző, és ennyi idő után már mindenkinek megvan a kedvence, akinek kíváncsi a sorsára.

"Egyelőre nem esett szó róla, hogy a karakterem visszatér a történetbe, de nem tartom kizártnak, bármi megtörténhet. Most is dolgozom, még ha nem is vagyok képernyőn, és amint lesz olyan információm, amit elmondhatok, akkor elsőként tőlem fogják megtudni a nézők, hogy hol láthatnak legközelebb" - mondta.