Tóth Gabi nagy bejelentést tett, szomorú a döntés miatt

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi már az év elején arról nyilatkozott, hogy kicsit szeretne visszavonulni, és a zenére koncentrálni. Az énekesnő végül úgy határozott, hogy három évad után elköszön az X-Faktor-tól, ősszel már csak otthonról követi az új szériát.
Vágólapra másolva!

Három évadon keresztül egyedüli nőként ült a zsűriben, először 25 évesen válogatta a tehetségeket az RTL Klub műsorában. Most úgy döntött, végleg elköszön az X-Faktortól, úgy véli, a csúcson kell abbahagyni, a mentori pályát szépen zárta azzal, hogy tavaly Opitz Barbival megnyerték a szériát.

"Mint minden döntést, ezt is egyedül hoztam meg. Mikor meghoztam, elmondtam a szüleimnek és a páromnak is, ők pedig jól tudják, hogy amit eldöntök, annak oka van. Hisznek bennem, támogatnak, senki nem ellenezte, mindenki megértett. Arról van szó, hogy három X-Faktort csináltam, és nekem a tavalyi győzelem, úgy érzem, szép befejezése volt ennek a történetnek" - mesélte a Fókuszban.

Forrás: Tóth Gabi / Facebook

"Az X-Faktor nekem nem ott kezdődött, hogy 2013-ban mentor lettem, hanem 2010-től, mikor mentorsegédként Malek Miklós mellett megjelenhettem. Az első X-Faktortól folyamatosan, minden évben megmutathattam magam, extra fellépő is voltam. Nagyon fájdalmas döntés volt, mert ez a műsor nekem a szerelmet hozta, barátságot, sikert, kapcsolatokat adott, és mindent, amire egy előadónak szüksége van" - mondta.

Úgy érzi, már nem tud többet adni ebben a szerepben a nézőknek, szeretne a zenére koncentrálni.