Visszatérhet a Walking Deadbe egy halott szereplő

'The Walking Dead' Season 6 Fan Premiere ACE SQUARE FORMAT
Steven Yeun attends AMC's 'The Walking Dead' Season 6 Fan Premiere Event 2015 at Madison Square Garden on October 9, 2015 in New York City./picture alliance
Vágólapra másolva!
Nem kizárt, hogy Steven Yeun, vagyis Glenn is meg fog még jelenni a The Walking Dead-ben, hiába is verték szét a fejét egy baseballütővel.
Vágólapra másolva!

Negan egyik áldozata, Glenn újra megjelenhet a The Walking Dead-ben, az őt alakító Steven Yeun is benne lenne, ha "sikerülne értelmes módon megoldani a visszatérést".

Korábban már lehetett hallani arról, hogy az alkotók valamilyen formában visszahoznák Glenn karakterét, most Yeun is elmondta erről a véleményét a Daily Telegraphnak.

Steven Yeun Forrás: Picture-Alliance/AFP/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A legkézenfekvőbb persze az lenne, ha Glenn visszaemlékezésekben, mondjuk, Maggie gyermekének születésekor jelenne meg, de ki tudja, mit terveznek a producerek.

Yeun az interjúban arról is beszélt, hogy örökké hálás lesz a The Walking Dead-nek a karrierje beindításáért, Los Angelesbe költözve a sorozat nyitotta meg a kapukat sok más lehetőség felé is. A színész annak idején az Origónak is nyilatkozott, az erről szóló anyagot itt találja.