Újabb őrült elmélet született a Jóbarátokról

Jennifer Aniston T235153 comedy The Stage studio portrait actress Roles & Occupations film comic American Nationality single People Television Radio Personality Subject colour Picture Attribute photograph Image Type
Promotional portrait of American actor Jennifer Aniston for the television series, 'Friends,' c. 1995. (photo by NBC Television/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Miért csak Rachel szeme van nyitva a negyedik évad DVD-borítóján? A kínzó kérdésre született egy meglepő rajongói elmélet, nem ez az első a sorozattal kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

A Jóbarátok-ról nem egy rajongói elmélet született már, a legutóbbi a Twitteren bukkant fel, miután egy néző feltette a kérdést, hogy a sorozat negyedik évadjának DVD-borítóján vajon a hat főszereplő közül miért csak Rachelnek van nyitva a szeme:

Válaszul egy Phil Dunne nevű képzőművész állt elő az érdekes elmélettel, szerinte az egész történet csak Rachel álma volt, és a kép azt a pillanatot ragadja meg, amikor hajnali ötkor felébredt az esküvője napján:

Dunne szerint Rachel ugyanis nem akart hozzámenni Barryhez, és a tudatalattijában, vagyis álmában meg is történt, hogy elhagyta és új barátokat, szerelmeket szerzett New Yorkban – miközben a valóságban persze hozzáment a férfihoz.

Voltak korábban is vad ötletek

A rajongók nem először próbálják érdekes módon értelmezni a Jóbarátok cselekményét, a sorozat egy másik híve nemrég azzal állt elő, hogy a széria csak a Starbucks reklámja volt, a cég a Central Perk-beli jelenetekkel próbálta becsábítani a nézőket a kávézóiba.

Az elméletet Alex Barker rádiós és tévés személyiség terjeszti, szerinte nem véletlen, hogy a Jóbarátok a kocsmában játszódó Cheers után indult, és Rachel családneve is amiatt lett Green (vagyis Zöld), mert az a Starbucks fő színe is.

Nem véletlenül ültek annyit a kávézóban Forrás: NBC

Egy másik rajongó szerint Phoebe valójában egy hajléktalan volt, aki drogos vízióiban képzelte bele magát a másik öt szereplő közé, egy olyan baráti társaságba, amelyet gyakran látott:

Van olyan teória is, amely szerint Ross elvesztette a fia láthatási jogát, és ebbe beleőrült – ennek alapja, hogy Ben az utolsó két évadban valóban nem jelent meg, Ross pedig tényleg egyre furábban viselkedett a sorozat vége felé.

Végezetül, íme, egy jobbára a Jóbarátok jeleneteiből összevágott rajongói videó, amely szerint Chandler meghalt, és szellemként kísértette a többieket: