Transzvesztita show-ban tátogott az Oscar-díjas színésznő

Tony Awards 2016, Cate Blanchett
Vágólapra másolva!
Egy New York-i melegbár meglepetés fellépője volt a napokban Cate Blanchett, kétszeres Oscar-díjas színésznő, olyan filmek sztárja, mint A Gyűrűk Ura-trilógia, a Benjamin Button különös élete vagy a Carol.
Vágólapra másolva!

A Stonewall Inn nevű legendás intézményben jótékonysági akcióval egybekötött transzvesztita show-t tartottak, melynek keretében Blanchett – aki jelenleg a Broadwayen lép fel egy The Present című színdarabban – két számot is előadott.

Az erősen kisminkelt sztár először a You Don't Own Me című örökzöldet tátogta el egy fekete szmokingban, amely láthatóvá tette arany flitteres melltartóját.

Előadása egy pontján a 47 éves színésznő a közönség soraiba is lement a színpadról, a szám végén pedig az este transzvesztita előadó művészeivel pózolt. Később Blanchett még egy dalt eltátogott: az Adele Hellójának egy verziója volt – sajnos erről nem készült felvétel.

Az eseményen egyébként az Egyesült Államokban uralkodó fegyveres erőszak elleni harc támogatására gyűjtött pénzt a Newtown Action Alliance nevű alapítvány.