Bódi Sylvivel jön az Exek az édenben, magyar párkereső reality

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Az amúgy is Balin élő modell vezeti a Viasat3 új valóságshow-ját, amely az Ex On The Beach nevű nemzetközi formátum alapján készül.
Vágólapra másolva!

Heti négy résszel hamarosan érkezik a hazai képernyőkre a Viasat3 új párkereső műsora, az Exek az édenben, amely neve ellenére nem az ott szép nézettséggel futó Éden Hotel folytatása, hanem egy magyar szereplőkkel még nem forgott formátum. A realityt Bódi Sylvi vezeti, aki nagyrészt amúgy is Bali szigetén él.

Forrás: Viasat3

A történet azzal kezdődik, hogy három magyar nő és három fiú beköltözik egy medencés, minden igényt kielégítő, panorámás villába. Ők nem ismerik egymást, a stáb arra is ügyelt, hogy ne találkozzanak, ne tudjanak beszélni egymással a beköltözés előtt.

A hat alapszereplő annyit tud, hogy 10 millió forint a fődíj, amit viszont valószínűleg csak párban tudnak elvinni. Ennek megfelelően mindenki igyekszik szövetségesekre lelni, miközben kapcsolatok, vonzalmak is kialakulnak.

A formátum arra épít, hogy amikor már összegabalyodik egy páros, és amikor a fiú és a lány már egymás szemébe nézve – pucéran, az ágyban fekve, vagy gyertyafénynél, romantikus vacsora után – nagy komolyan megfogadja, hogy együtt, csakis együtt kitartanak a legvégéig, és nem verik át a másikat,

a stáb beenged a játékba volt szeretőket.

Ők természetesen felborítják az addigi status quót, hiszen a korábbi szerelmek újra fellángolhatnak, a régi érzelmek miatt pedig elképzelhető, hogy stabilnak, biztosnak látszó páros is felbomlik.

Bódi Sylvi Forrás: Viasat3

Szabályos időközönként kiszavazás van, az egzotikus randik után, de mire megnyugodnának benn a kedélyek, mindig érkezik valaki, valamely bennlévő játékos múltjából. A létszám ennek megfelelően általában hat és tíz között mozog, azaz nem kell sok karaktert fejben tartania a tévézőnek.

Az Ex On The Beach MTV-formátum, 2014-ben rajtolt, de szép nézettsége miatt már öt évad le is ment, az újabb, a hatodik pedig Krétán forog. Az MTV a korábbi évadokat Spanyolországban, Portugáliában, Mexikóban és Thaiföldön vette fel, magyar szereplőkkel a Viasat-féle lesz az első.