Visszatér az Így jártam anyátokkal sztárja

2017.03.11. 04:00

A népszerű sitcom Ted Mosbyja, azaz Josh Radnor az NBC Drama High című drámai sorozatában kapott szerepet, amelynek egyelőre csak a pilot epizódját rendelték be, de nagyon ígéretesnek tűnik.

A Drama High Michael Sokolove azonos című, igaz történetet elmesélő könyve alapján készül. Radnor egy középiskolai tanárt formál meg benne, aki egy munkásosztálybeli környék gimnáziumában olyan legendás színjátszó kört hozott létre, hogy működésekor még a nagyhatalmú Broadway-producerek is a csodájára jártak, később pedig az ide járó diákok közül többen Emmy-díjas művészek és alkotók lettek.

Josh RadnorForrás: AFP/2016 Getty Images/Jesse Grant

A sorozat alkotói – a könyveredeti szlogenjét kölcsön véve – úgy írták le a sztorit, mint amiben a Glee – Sztárok leszünk! találkozik a Friday Night Lights – Tiszta szívvel focival.

A bemutatkozó epizódot épp a Friday Night Lights egyik alkotójaként és a Vásott szülők ötletgazdájaként ismert Jason Katims jegyzi, és Radnor mellett szerepel majd benne Rosie Perez, a Vaiana című Disney-animációs filmből ismert Auli'i Cravalho és a Stranger Things Barbja, Shannon Purser is.

Josh Radnor Mary Elizabeth Winsteaddel a Mercy StreetbenForrás: PBS

A 42 éves színészre ráférne a siker, hiszen a 2014-ben zárult Így jártam anyátokkal óta nem láthattuk jelentősebb alkotásban. Mercy Street című történelmi sorozatát két évad után épp most kaszálták el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK