Hujber Ferenc újabb zavaros, összefüggéstelen sztorikkal állt elő

Hujber Ferenc állítja, Jézus csak egy színész volt, Hujber Ferenc
Vágólapra másolva!
Hujber Ferenc tegnap arról beszélt a Mokkában, hogy szerinte Jézus csak színész volt, és nem őt feszítették keresztre, hanem egy tízéves kisgyereket. A színész ma újra beült a TV2 reggeli műsorába, és megint összevissza beszélt – nehéz elhinni, hogy ez nem egy újabb médiahack volt a részéről.
Vágólapra másolva!

Hujber Ferencet azért hívták a műsorba, hogy fejtse ki a tegnap elkezdett történetét, ami szerint Jézus csak egy színész volt, méghozzá szerinte "a kor Stohl Andrása", de nem ő halt meg a kereszten, hanem egy tízéves kisfiú. Úgy hiszi, tévedésben él a világ, és ő nyitja fel ezzel az elmélettel az emberek szemét.

Kedd reggel lehetőséget kapott volna Hujber arra, hogy kifejtse új vallási nézetét, de ehelyett összefüggéstelenül beszélt mindenféléről, Facebookról, kommentekről, a magyarok királyáról, vízióról, az Eurovízióról, Pápai Jociról, Majkáról és Totováról, és arról, hogy egyszerre fog felébredni a világ összes magyar embere.

Szabó Dóra és az egyre idegesebb Pachmann Péter próbálták visszaterelni a tegnapi témához, de a színész továbbra is összevissza beszélt, majd kibökte, hogy már csak szórakozik. Végül Pachmann lezárta a beszélgetést. "Ha szórakozol, akkor szerintem köszönjük szépen, hogy itt voltál" – mondta neki.

A teljes beszélgetést megnézheti itt: