Az apjára vagy az anyjára hasonlít jobban Tom Cruise kislánya?

2017.03.20. 18:57

A Dawson és a haverok sztárja, Katie Holmes újabb bűbájos fotót rakott ki exférjével, Tom Cruise-zal közös kislányáról, a lassan tizenegy éves Suriról.

A 38 éves színésznő amellett, hogy új sorozatát, a The Kennedys After Camelot-ot promotálja, megpróbál a nagy munka ellenére is minél több minőségi időt tölteni a gyermekkel.

A napokban például Instagram-oldalán egy értékes családi pillanatról szóló fotót osztott meg, amelyen a kis Suri két idősebb unokatestvérével a Kaliforniai álom egyik helyszínén, „a világ tetején" (egyúttal az egyik rokon nyakában) látható.

A külföldi bulvársajtó szinte közmegegyezésként kezeli, hogy a kislány – aki április 18-án ünnepli tizenegyedik születésnapját – kiköpött édesanyja, és ezen a fotón (részben a frizura miatt is) tényleg hatalmas a hasonlóság.

Strong little girls that will become strong women. Let's keep fighting to make it a better world for our children

Katie Holmes (@katieholmes212) által megosztott bejegyzés,

Mi azonban úgy látjuk, Suri ugyanannyira hasonlít édesapjára, Tom Cruise-ra is. A második fotón például – amit szintén Holmes osztott meg pár hónappal ezelőtt, és amelyen a kislány a képen balra látható – le sem tagadhatná.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK