Ha még nem látta a meztelen Rihannát a zuhany alatt, most pótolhatja

Rihanna
Vágólapra másolva!
Mint arról nemrégiben beszámoltunk, Rihannával olyan merész szexjelenetet forgattak a lassan fináléjához érkező Bates Motel: Psycho a kezdetektől című thrillersorozatba, hogy azt az énekesnő csak nem kevés pironkodás és tequila árán tudta végignézni. De nem volt semmi a klasszikus zuhanyjelenet újragondolása sem!
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban szintén írtunk, a barbadosi sztár kapta az Alfred Hitchcock klasszikus Psychó-ja előzménysorozataként ismert Bates Motel ötödik évadában az egyik ikonikus szerepet: ő lett Marion Crane, akit SPOILER! az ifjú pszichopata, Norman Bates brutálisan meggyilkol a zuhany alatt.

Ebben a minőségben az énekesnő több epizódban is feltűnt: a március 20-án leadott ötödik részben volt például az a forró szexjelenet a barátját, Sam Loomist játszó Austin Nicholsszal, amit fent már említettünk, és ami Hitchcock eredetijében még nagyon szolidan nézett ki.

Az alkotók ehhez hasonlóan alaposan megcsavarták a mindenki által leginkább várt zuhanyjelenetet is, hiszen a hősnő elvileg itt leli halálát – a napokban műsorra tűzött hatodik részben azonban a készítők mindenkit megleptek, Marion ugyanis az ő verziójukban túlélte a végzetes zuhanyzást.

Egy óriási fordulattal a lány elzárja a csapot, elhúzza a függönyt, és távozik, majd Norman egy későbbi jelenetben egészen megdöbbentő módon SPOILER! Marion helyett a nő barátját, Samet kaszabolja szét késével a zuhanyzóban. Az epizód teljes sztoriját itt olvashatjuk el, ahogy az alkotók nyilatkozatát is arról, miért döntöttek úgy, hogy a zuhanyjelenetet megtartják, ám az eredetitől drasztikusan eltérő módon gondolják újra.