Elképesztő luxusban élnek ezek a magyar nők, és meg is mutatják

2017.07.14. 13:35

Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika: mérhetetlen luxust ígér a Viasat3 idén ősszel. A Feleségek luxuskivitelben szereplői közt híres és gyönyörű modell, népszerű fitnessguru, operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel majd, a közös bennük pedig az, hogy mind nagyon gazdagok.

A Feleségek luxuskivitelben című reality az amerikai The Real Housewives formátum alapján készül. Többek között Miami, Beverly Hills, Melbourne, Sydney és Párizs után végre Budapesten is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe.

A kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is.

Forrás: VIASAT3/Sárosi Zoltán

A magyar változat forgatása már javában zajlik a főszereplőkkel. Aki pedig ősszel a Viasat3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező Smaltig Dalma, és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük.

A hölgyek mind maguk irányítják a háztartás vezetését, nevelik a gyermekeiket, miközben hihetetlen gazdagság veszi körül őket; ráadásul mindegyikük aktív, a saját vállalkozásában dolgozik.

A heti egy epizóddal jelentkező műsorban időről időre családtagjaik és legjobb barátaik is felbukkannak majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK