Közel 50 évesen is bombázó Sabrina, a nyolcvanas évek sztárja

Sabrina
Vágólapra másolva!
Az énekesnő, aki épp 30 éve lett híres, és akihez minden negyven fölötti magyar mindössze egyetlen klipet tud kötni, egészen jól tartja magát, pedig már 49 múlt.
Vágólapra másolva!

Talán minden negyven fölötti magyar férfi őriz valami halovány emlékképet Sabrináról, aki a nyolcvanas években Kim Wilde, Sandra, CC Catch, Nena, Pia Zadora, Cyndi Lauper és főleg Samantha Fox pályatársa, riválisa volt. Nem is annyira énekhangja marad meg a tévézőkben, hanem a Super Channelen és a Music TV-n gyakran vetített klipje, amelyben a fiúkról énekelt, arról, hogy akcióra vágyik, miközben vizes testtel illegette magát egy medencében – és egy adott ponton még a bikinifelső is szinte lecsúszott méretes kebleiről (0.50-nél, például). Itt a klip:

Sabrina Salerno azért ennél több egy picivel, volt neki 20 millió eladott lemeze, állítólag tíz toplistás dala, de igazából az 1987-es Boys (Summertime Love) című dalra emlékszik mindenki, ezzel lett szexikon Olaszországban és Kelet-Európában egyaránt. Modellkedett, tévéműsort vezetett, filmben szerepelt, férjhez ment, fiút is szült, ő a harmadik képen látható.

Alább pedig a frissebb képei, amelyeken ugyan itt-ott van valami filter, de megállapítható, hogy jól öregszik a genovai születésű popsztár.